Vælg en side

Om os

Vi er en virksomhed med stor passion for droners evne til at løse forskellige typer opgaver.

Både før, efter og under flyvningen, sørger vi for en god kommunikation med jer som kunde, hvilket sikre opgaven løses efter jeres behov og ønsker. Dette sikre materialet bliver som ønsket første gang, så i hurtigt kan komme i gang med at bearbejde materialet.

SIKKERHED

Vi er certificeret til at flyve med vores udstyr af trafik-, bygge-, og boligstyrelsen, hvilket betyder vi flyver efter de nødvendige regler luftfartsstyrelsen har sat for flyvning med droner. Dette er en nødvendighed for en sikker operation med droner og er samtidig en nødvendighed for bl.a. at flyve lovligt indenfor bymæssig bebyggelse.
Før flyvning bliver der altid gennemgået en checkliste, med fokus på dronens sikkerhed. Vores udstyr bliver jævnlig vedligeholdt og er altid udstyret med den nyeste software.

PLANLÆGNING

For at opnå en høj sikkerhed og effektivisere flyvningen, sørger vi for at planlægge flyvningen nøje.
Før flyvning bliver der tjekkes NOTAM for luftrummet der skal flyves i, PRD kort, vejret analyseres, og dronen klaregøres.
Dette inkluderer firmware opdateringer og visuel inspektion af dronens stand.
Hvis der skal flyves indenfor bymæssig bebyggelse, skal politiet notificieres mindst 24 timer før, hvilket vi naturligvis også er behjælpelige med. 

 

OPGAVETYPER

 KM Dronefoto kan være behjælpelig med stor variation af forskellige opgaver. Vi tilbyder naturligvis foto og video materiale fra luften, men droner kan også benyttes til mange andre formål. Med den rette viden og det rigtige udstyr, er det muligt at udnytte potentialet af droner. Derfor sørger vi naturligvis for, at være opdateret med den nyeste viden og det bedste udstyr til den type opgave vi vil løse. Vi tilbyder inspicering af tag, skorsten, vindmøller mm. eller overvågning af 

DREAMTEAMET

Kasper Mathiesen

Kasper Mathiesen

Ejer og certificeret dronepilot

Kasper er typisk dronepilot der vil møde dig, når du skal have løst en opgave. Han har 4 års erfaring med flyvning af droner og over 100 timers flyvning i hænderne med DJI droner. 
Derudover arbejder Kasper som DJ i weekenderne.

DJI Inspire 1V2 (PRO)

DJI Inspire 1V2 (PRO)

Vi benytter en DJI Inspire 1V2 til langt de fleste flyvninger. Denne drone er i særdeleshed kendt for sin pålidelighed, men også præcision i luften. Denne dorne kan selv navigere i luften via indbygget GPS, som øger dronens sikkerhed i luften. Dette gør også, at dronen selv kompensere for eventuel vind. Med en vægt på næsten 3 kg gør det også dronen modstandsdygtig i forhold til pludselige vindpust. Er du fortsat nysgerrig vedrørende dronen, kan du læse mere om dronens tekniske specifikationer herunder.

Tekniske specifikationer:

Tophastighed: 80 km/t
Vægt: 3 kg
GPS Nøjagtighed: 0,5m vertikalt
Flyvetid: Op til 22 minutter
Kamera: Udskifteligt men typisk monteret med en DJI Zenmuse X5
16mp kamera
M4/3” sensor
4096 × 2160 (25fps) eller 1920 × 1080 (60fps)
Mulighed for at benytte to operatører på dronen
8 Batterier